Обласні депутати внесуть зміни до крайового бюджету Закарпаття на 2018 рік

Обласні депутати внесуть зміни до крайового бюджету Закарпаття на 2018 рік
Про які ж конкретні зміни йде мова?

 

На розгляд депутатів облради департаментом фінансів ОДА пропонується затвердити зміни до розподілу видатків обласного бюджету на 2018 рік за головними розпорядниками коштів; зміни до джерел фінансування обласного бюджету на цей рік; зміни до капітальних видатків та переліку об'єктів,  видатки, на які у 2018 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку; зміни до переліку місцевих (регіональних) програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету у 2018 році; зміни до показників міжбюджетних трансфертів з обласного бюджету місцевим бюджетам на 2018 рік.

У підготовленому проекті рішення враховано перерозподіл призначень у межах загального обсягу по головних розпорядниках коштів обласного бюджету – департаменту освіти, департаменту соціального захисту населення та департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства.

Так, по департаменту освіти пропонується зменшити 3100,0 тис.грн. із програми  розвитку освіти Закарпаття та направити ці кошти на співфінансування коштів освітньої субвенції для придбання шкільних автобусів.

По департаменту соціального захисту зменшуються поточні видатки на 7,0 тис.грн. та збільшуються капітальні видатки  на цю суму по бюджетній програмі „Забезпечення соціальними послугами стаціонарного догляду з наданням місця для проживання дітей з вадами фізичного та розумового розвитку", а також пропонується перерозподіл асигнувань на оплату праці з нарахуваннями між підвідомчими установами департаменту.

По департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства для реалізації програми поводження з твердими побутовими відходами зменшуються видатки загального фонду та відповідно збільшуються спеціального фонду  на 1200,0 тис.грн.

Також у проекті рішення враховано перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету для надання  державної підтримки особам з особливими освітніми потребами між районними бюджетами Іршавського та Перечинського районів, бюджетами об'єднаних територіальних громад м.Іршава та м.Перечин.

Нагадаємо, 12-та сесія сьомого скликання облради відбудеться у четвер, 26 липня п.р.

Прес-служба Закарпатської облради

 

16 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів