Комісія ДСНС України підбила підсумки роботи на Закарпатті

Комісія ДСНС України підбила підсумки роботи на Закарпатті
16 липня у Закарпатській області завершила семиденну роботу комісія ДСНС України, яка перевірила стан реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення, готовність обласних органів управління та сил цивільного захисту щодо реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

 

На підсумковій нараді в обласній державній адміністрації цього дня були підбиті підсумки контрольної перевірки області. У заході взяли участь заступник директора департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Павло Афанасьєв, заступник голови облдержадміністрації Володимир Колесніков, очільник рятувальної служби області Роман Гудак, керівники територіальних підрозділів обласного Управління ДСНС, представники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Впродовж тижня перевірялись питання реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та стану організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки. В ході перевірки визначено сильні та слабкі сторони Закарпатської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. Окрема увага приділялась усуненню недоліків, виявлених під час комплексної перевірки у 2017 році.

З 10 по 16 липня було проведено декілька позачергових засідань комісій техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій різного рівня. Також були відпрацьовані практичні дії органів управління і відповідних служб цивільного захисту. Зокрема, реагування на надзвичайні події та ситуації, що пов’язані з вибухом газоповітряної суміші в котельні навчального закладу та надзвичайної події техногенного характеру  на території складу зберігання хлору.

 «В цілому, 85 відсотків недоліків, котрі було виявлено  під час попередньої перевірки – усунено. Роботу  Закарпатської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту можна вважати «задовільною» - підсумував на нараді заступник голови комісії ДСНС України Павло Аванасьєв.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

16 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів