Природничо-гуманітарний коледж УжНУ провів вступне випробування з математики

Природничо-гуманітарний коледж УжНУ провів вступне випробування з математики
Юні абітурієнти, батьки, хвилювання перед відповідальним вступним екзаменом – сьогодні, 16 липня, в Природничо-гуманітарно-коледжі УжНУ відбувся фаховий вступний іспит з математики.

 

Понад 150 абітурієнтів протягом 90 хвилин мали вирішити 15 тестових завдань, показати свій рівень зі знання предмету.

Вступний екзамен проводився у формі письмового тестування із використанням комп’ютерної обробки. Його результати  оцінюються за шкалою від 1 до 12 балів. Як зазначають у Приймальній комісії, при вступі на різні спеціальності складати випробування дозволяється тільки один раз, результат зараховується на всі спеціальності.

Абітурієнт Максим Барна подав документи до вступу на дві спеціальності: «Обиратиму між будівництвом, цивільною інженерією  та інженерією програмного забезпечення. Завдання були й відносно легкі, були й складні, але я був до цього готовий. Чекатиму завтра на результат».  Вступник Юрій Рунов каже: «Питання були тестові, орієнтуюся на результат близько 8 балів. Серед спеціальностей обиратиму між інженерією програмного забезпечення і геодезією та землеустроєм».  

Анна Лехман для здачі іспиту приїхала з Вишкова, зазначає: «Я готувалася до екзамену, тому питання для мене не були занадто складними. Мене цікавить програмування, тому обиратиму спеціальність «інженерія програмного забезпечення».

Як повідомив секретар Приймальної комісії Природничо-гуманітарного коледжу Крістіан Папп, екзамен з математики здавало 153 абітурієнти. «Результати вступного іспиту будуть оприлюднені на інформаційних стендах Приймальної комісії та на офіційному сайті не пізніше 12.00 вівторка, 17 липня. Ознайомлення  абітурієнтів з  письмовими роботами відбудеться того ж дня,  з 14.00 до 16.00».

Загалом за всіма напрямками на Природничо-гуманітарний коледж подано майже 560 заяв.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

16 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів