Попереду – ціле життя, тож нехай воно буде люб’язним до вас, матфаківці УжНУ!

Попереду – ціле життя, тож нехай воно буде люб’язним до вас, матфаківці УжНУ!
Перші подвійні дипломи в історії університету – українського та європейського зразка – вручив своїм випускникам математичний факультет Ужгородського національного університету.

 

Відчуття свободи й разом із тим – шлях у новий, досі не відомий світ дорослого життя. У перший тиждень липня матфак попрощався зі своїми випускниками – бакалаврами та магістрами денної та заочної форми навчання. Особливістю свята стало те, що вперше в нашому університеті вручили подвійні дипломи – українського та європейського зразка.

До організації урочистостей активно долучилися самі випускники, а провели вручення заступник декана Павло Мулеса та студентка-другокурсниця Настя Дзямко.

Першим до новоспечених випускників звернувся декан підрозділу Михайло Повідайчик: «Шановні випускники, ви пройшли довгу й водночас цікаву дорогу – студентське життя. Дехто з вас нині отримує подвійні дипломи – Ужгородського національного університету та Поморської академії в Слупську – це свідчить про вашу наполегливість і добру підготовку. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, прагніть більшого, досягайте нових висот. Сьогодні перед усіма вами відчинені двері у світ широких можливостей – не змарнуйте їх».

Вітальні слова й найкращі побажання лунали й від викладачів, що за роки навчання стали студентам наставниками.

Діма Койтюк

Музичним подарунком учорашніх студентів порадувала Катерина Лінтур, приєднався до вітань і камерний хор «Кредо». А особливо приємною частиною для випускників стали відеоспогади про роки навчання на матфаку УжНУ.

Цьогорічний випускник-бакалавр Діма Койтюк був одним із найактивніших студентів, нині ж хлопець ділиться враженнями та спогадами про рідний факультет: «З першого курсу я вступив до факультетської команди КВН, активно брав участь у житті підрозділу, згодом став заступником голови профбюро матфаку. Ці чотири роки, безсумнівно, були найбільш насиченими в моєму житті. Я намагався не пропускати жодної події на математичному і в університеті загалом: дні факультетів, поїздки та екскурсії, боґрач-фести, відзначення дня студента – усе це частиники великого пазлу під назвою «Студентство». Я поки не визначився зі спеціальністю, яку оберу в магістратурі, проте точно знаю, що це буде математичний факультет, адже саме тут я став тим, хто я є, здобув безцінні знання та досвід».

Попереду – ціле життя. Тож нехай воно буде люб’язним до вас, матфаківці!

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ
ФОТО Ярослава Миговича

 

16 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів