В Ужгороді з’явиться новий торговельний центр

Компанія "МЕТРО КЕШ енд КЕРРІ - УКРАЇНА" має намір відкрити в Ужгороді торговий центр.

 

Власне, про це йшла мова у ході зустрічі міського голови Віктора Погор?лова та його заступника Алена Панова з керівництвом компанії. Так, зокрема, генеральний директор "МЕТРО КЕШ енд КЕРР? - УКРА?НА" Аксель Лухі повідомив, що центри оптової торгівлі МЕТРО побудовано у багатьох країнах світу, у 2003 році відкрився магазин в Ки?ві, тому компанія розгляда? можливість зведення подібного закладу і в Ужгороді. Міський голова запевнив, що влада максимально сприятиме реалізації подібних проектів і якщо рішення про будівництво торгового центру буде прийнято остаточно, то міська влада готова допомагати у пошуку місця під будівництво, повідомля? офіційний сайт Ужгородської міськради.

 

03 листопада 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. експерт 2005-11-04 / 08:18:00

    Метро а Ужгороді не буде!!! принаймі 5 років, і журналісти написали просто можливість, зі слів розмови між мером та крівником Метро,

  2. LC 2005-11-04 / 01:29:00

    Ну, взагалі-то, на мою думку, мер потрібен для того, щоб керувати міським господарством -- забезпечувати тепло в будинках, будувати мости й дороги, вирішувати безліч щоденних питань, що завжди виникають в місті, вірно розпоряджатися коштами міського бюджету. І в тому числі для того, щоб знаходити місце для будівництва сучасних і потрібних людям супермаркетів.
    Дюрі, вибачте, але схоже, ви трохи ідеаліст. Я теж хочу бачити при владі чесних і (головне!!!) професійних людей. Але, по-перше, не надто велика надія на те, що той, хто отримав владу не скористається хоч трохи нею, щоб не забути свої інтереси. Але якщо ці самі "свої" інтереси не протирічать інтересам міської громади -- я згоден ставитися до них дещо поблажливо. По-друге, я не намагаюся побачити кримінал всюди, в кожному кроці -- а наразі у мене нема даних про якісь зловживання мера при виділенні ділянки "МЕТРО". Без доказів можна говорити бозна що, але це лишається пустою пліткою, неаргументованим звинуваченням. Для мене презумпція невинності -- не пустий звук, а норма демократичного права.

  3. Дюрі 2005-11-03 / 21:38:00

    З постом LC в принципі погоджуюся, крім одного. Цитата:"...та нехай мер хоч скільки на тому заробить..." . Ключове слово "ЗАРОБИТЬ". Тут я категорично проти. Це називається зовсім по іншому. Не маю сумніву, що Ви, LC, свої гроші ЗАРОБЛЯЄТЕ. Я теж (тому їх хронічно не вистачає :( на жаль). А мер не для того обирається, щоб так з дозволу сказати "заробляти" і як в сусідній статті "доручати активніше працювати". Просте запитання виникає: на фіга мені такий мер?

  4. LC 2005-11-03 / 21:21:00

    Іронія, звісно, штука хороша, але --в даному випадку не зовсім доречна. Нехай буде в Ужгороді ще один гарний супермаркет! Городяни від цього лише виграють. Можливо, буде перший нормальний такого роду магазин. Це ж добре. Якщо люди зможуть купляти товари дешевше, ніж у теперішніх бовтах -- супер! Якщо таке станеться -- та нехай мер хоч скільки на тому заробить -- мені однаково. Я б на його місці також заробив. Не так то вже й страшно, не наші ж гроші. Загдядати в чужу кишеню -- дурна звичка. Використаний на це час і зусилля краще спрямувати на те, щоб самому заробити більше.

  5. Дюрі 2005-11-03 / 21:01:00

    Ніхто навіть не сумнівається, що "...міська влада готова допомагати у пошуку місця під будівництво...". Ну і як завжди "не корысти ради, а токмо из любви к родному городу и к компании МЕТРО" :))))))))