На Мукачівщині минулорічні ремонти на дорогах позмивало дощами

На Мукачівщині минулорічні ремонти на дорогах позмивало дощами
Стан доріг – тема, яка завжди в топі найпопулярніших. Ті, хто має робити дороги – не робить, а страждають від цього звичайні люди.

 

До прикладу, аби доїхати від Мукачева до сіл Верхня Визниця та Лісарня, потрібно хвилин 15. Але через ями на дорозі цей час збільшується вдвічі, а відповідно – і витрати пального. Їхати більше 10–20 кілометрів на годину на цій ділянці дороги неможливо. І якщо відпочивальник приїхав і поїхав, то місцевим доводиться кожного дня обходити та об’їжджати ці ями.

Колишній сільський голова с. Верхня Визниця Михайло Сарканич каже, що ямковий ремонт проведений на цій ділянці дороги рік тому – це не ремонт. Якби на власні очі не бачив, що його тут проводили – ніколи б не повірив.

Місцеві та маршрутні автобуси, не маючи вибору, їздять цими розбитими шляхами, псуючи власне майно, а місцева влада ніби й бачить проблему, та якихось радикальних дій не приймає. На те, що чиновники звернуть увагу не тільки на дороги, а й на велосипедні доріжки, сподіваються й любителі двоколісної їзди. І мова вже йде навіть про побудову доріжок, а про догляд за вже існуючими.

Аби не пробиратися на велосипеді хащами, люди все одно виїжджають на трасу, тим самим наражаючи себе на небезпеку. А велосипедні доріжки, яких всього декілька в районі, тим часом стають все менш помітними.

Деталі - у сюжеті М-студіо

 

17 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів