Здоровий спосіб життя пропагували дітворі полісмени Закарпаття

Здоровий спосіб життя пропагували дітворі полісмени Закарпаття
В рамках оздоровчо-профілактичних заходів «Зарядка зі school police officer» інспектори ювенальної превенції Свалявського та Мукачівського відділень поліції зустрілись із дітьми для проведення ранкової зарядки.

 

Метою зустрічі була пропаганда здорового способу життя.

Так, вчора поліцейські Свалявщини завітали до дитячого табору «Поліглот», що знаходиться у селі Керецьки. У цьому таборі відпочивають понад 30 дітей.  Всі разом, діти та поліцейські, розминалися та  виконували фізичні вправи. Діти  залюбки продемонстрували гості в погонах власні фізичні здібності.

У такий спосіб правохоронці популяризують серед дітей здоровий спосіб життя та  намагаються у різні способи продемонструвати дітям переваги  здорового способу життя та заохотити їх до занять фізкультурою та спортом.

Про  важливість для людини вести здоровий спосіб життя та, що входить у це поняття розповіла дітям зі Львівщини, які наразі оздоровлюються у санаторії Карпати ювенал Мукачівського районного відділення поліції  Тетяна Когут. Поліцейська обговорила з дітьми, що таке здоров'я, які чинники впливають на його складові  та роль фізичної культури у збереженні та відновленні здоров'я.

В кінці зустрічі правоохоронці  побажали школярам вдалих літніх канікул і нагадали їм про правила безпеки. Ювенальні поліцейські й надалі практикуватимуть проведення ранкових зарядок з дітьми.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів