Вогонь, правила безпеки, горяни та рятувальники Закарпаття...

Вогонь, правила безпеки, горяни та рятувальники Закарпаття...
Сьогодні, 17 липня, працівники У ДСНС України у Закарпатській області ініціювали проведення пожежно-профілактичного відпрацювання житлового сектору та об’єктів на території Міжгірської селищної ради.

 

Захід розпочався із наради у приміщенні селищної ради, куди на запрошення рятувальників прибули представники органів місцевого самоврядування,  освіти, соціальної служби, житлово-комунального господарства, районної лікарні та правоохоронці.

Працівники Міжгірського районного відділу у формі виступу ознайомили присутніх з оперативною пожежною обстановкою в районі та розповіли, яких заходів слід вживати, аби не допустити появи вогню у помешканні. Зважаючи на літній пожежонебезпечний період, фахівці ДСНС нагадали базові рекомендації щодо поведінки в лісі  та на природі, а також під час відпочинку біля водойм. Окремо зупинилися й на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Після цього, розділившись на групи, рятувальники обійшли місця масового перебування людей, а саме: автобусні зупинки, магазини, крамниці, аптечні пункти тощо. Працівники ДСНС оглянули приміщення на наявність вогнегасників і перевірили справність електричної мережі. Рятувальники надали  підприємцям загальні рекомендації щодо уникнення пожеж на підпорядкованих їм об’єктах.

Також здійснили обхід приватних помешкань громадян, особливу увагу приділяючи соціально незахищеним верствам населення. Головними темами для розмов, традиційно, стали дотримання правил пожежної безпеки при користуванні електричними приладами, відкритим вогнем і порядок дій у випадку виникнення загорання. Для того, аби інформація запам’яталась, роздали краянам листівки.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

17 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів