Науковій бібліотеці УжНУ подарували мультимедійне обладнання

Науковій бібліотеці УжНУ подарували мультимедійне обладнання
Акустичну систему, мікрофон, екран, проектор і три ноутбуки університетська книгозбірня одержала в рамках проекту «Багатофункціональна студентська бібліотека», що відбувається за підтримки Словацької Республіки.

 

У рамках проекту «Багатофункціональна студентська бібліотека», який відбувається з допомогою Словацької Республіки, Наукова бібліотека УжНУ збагатилася на мультимедійне обладнання для створення сучасного інформаційного центру.
 
Завдяки отриманому малому ґранту за підтримки Словацького агентства з міжнародного співробітництва і розвитку книгозбірня поповнилася на акустичну систему (динаміки), мікрофон, екран, проектор і три ноутбуки.
 
Нове мультимедійне обладнання ужнівської книгозбірні
 
Нове мультимедійне обладнання ужнівської книгозбірні

Працівники ужнівської книгозбірні щиро вдячні за надані технічні засоби, адже наявність такого професійного обладнання значно підвищить якість бібліотечних послуг. Завдяки інноваційним технологіям бібліотечне життя набуде свіжіших і яскравіших, захопливих, пізнавальних обрисів.

Окрему вдячність за сприяння колектив Наукової бібліотеки УжНУ висловлює Генеральному консулу Словацької Республіки Мірославу Мойжіті, а також Словацькому агентству з міжнародного співробітництва і розвитку.

Безмежно вдячні, що обрали саме нас, адже наша бібліотечна мрія стала реальністю!

Вікторія Жупан, завідувачка відділу культурно-просвітницької роботи Наукової бібліотеки УжНУ

 

17 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів