Добру сотню бакалаврів-географів дипломував найстаріший вуз Закарпаття

Добру сотню бакалаврів-географів дипломував найстаріший вуз Закарпаття
У холі університету зібралося чимало гостей, друзів, батьків та викладачів, щоб стати свідками урочистої й пам’ятної для випускників події.

 

Днями у холі головного корпусу УжНУ відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів бакалаврам географічного факультету. Сотня випускників денної та заочної форми навчання отримали омріяні документи про освіту, 10 із яких – з відзнакою.

У холі університету зібралося чимало гостей, друзів, батьків та викладачів, щоб стати свідками урочистої й пам’ятної для випускників події. Захід розпочався з виконання гімну та вступного слова декана факультету Івана Калинича.

Диплом вручає Мирослава Лендьел

Декан з усмішкою на вустах згадував моменти злетів і падінь випускників протягом років навчання. «За період студентства ви набиралися досвіду, долаючи труднощі, готувалися до самостійного дорослого життя. Ми, викладачі і батьки, підтримували вас, як могли, старалися в усьому допомагати. Тож я маю надію, що диплом стане справжньою путівкою в майбутнє. У будь-якому разі не забувайте альма-матер, рідний факультет», – наставляв вихованців Іван Васильович.

До випускників також звернулася проректор з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел: «Передусім хочу побажати бути наполегливими й рішучими, твердими у своїх переконаннях і завжди досягати поставлених цілей. Ідіть життям упевнено, вірячи у власні сили, долайте випробування й продовжуйте свій шлях. Нехай він буде успішним і щасливим».

Привітати випускників завітав директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергій Рішко: «Щиро вітаю із завершенням навчання, закликаю вас гордо носити звання випускника Ужгородського університету й стати гідними спеціалістами. Хай диплом приведе до нових здобутків. Здоров’я вам, доброго настрою… Живіть на гордість Батьківщині».

До привітань також долучилися завідувачі кафедр факультету. Побажали продовжити навчання в магістратурі та знайти роботу за фахом. Студенти висловили слова подяки батькам, викладачам і декану – обіцяли не забувати рідний університет.

На завершення очільник факультету ще раз привітав молодь зі святом і відрядив у добру путь. Після урочистого заходу всі зібралися біля входу до університету на спільне фото. Що ж, хай щастить, випускники!

Ніна Шпиток, студентка відділення журналістики,

ФОТО Олега Хававчака

 

17 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів