Наталія Ісайчик, Закарпатське УДСНС: "Головне – не здаватися та йти до мети..."

Наталія Ісайчик, Закарпатське УДСНС: "Головне – не здаватися та йти до мети..."
І мета, і мрія визначаються нашими бажаннями...

 

Хто не мріє стати успішною та щасливою людиною? Навряд чи хтось знайдеться! В цьому ми з вами досить схожі. Єдиною відмінністю є те, що для одних успіх – це лише мрія, уявне бажання, яке може так і залишитися уявним; а для інших – це є метою, тобто досить сильним бажання, до реалізації якого людина прагне, докладаючи певні зусилля.

І мета, і мрія визначаються нашими бажаннями. Мрії можуть здійснюватися або ні, і відбувається це, як правило, випадково, а тому від самої людини тут мало що залежить. Мету ми встановлюємо на певний проміжок часу, а здійснення мрії очікуємо постійно.

Саме з цією метою 18 липня, відбулося тренінгове заняття із вогнеборцями 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород на тему «Мій шлях до мети». Психолог Управління, Наталія Ісайчик,  надала можливість учасникам усвідомити власне бачення досягнення ними успіху, спланувати реальні кроки для втілення цієї мети. Рятувальники з’ясували, що є складовими успіху, чи добре прагнути до саморозвитку та самовдосконалюватись, що заважає та допомагає нам у досягненні нашої мети.

У підсумку психолог наголосила, що у всіх власний життєвий шлях. Кожен з нас здатний впливати та змінювати своє життя та історію. Головне – не здаватися та іти до мети, реалізовувати свої мрії.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

18 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів