У "вільне плавання" вирушили в Ужгороді 66 дипломованих фахівців-міжнародників

У "вільне плавання" вирушили в Ужгороді 66 дипломованих фахівців-міжнародників
Студенти факультету МЕВ отримали омріяні дипломи: декан Микола Палінчак та завкафедри міжнародної політики Ален Панов вручили дипломи 66-ти випускникам, 6 із яких – з відзнакою.

 

Факультет міжнародних економічних відносин 13 липня пустив у вільне плавання своїх свіжоспечених фахівців. Викладачі, друзі, рідні зібралися в малій залі ректорату. Урочистості розпочали з Державного гімну.
 
 
До цьогорічних бакалаврів і магістрів звернувся керівник ФМЕВ Микола Палінчак: «Час – категорія, непідвладна нікому. Ще вчора приймали вас до лав першокурсників, а вже сьогодні ви завершуєте навчальний шлях. Увесь викладацький колектив за цей період намагався передати вам не тільки хороші знання, а й виховати патріотами України. Приємно усвідомлювати, що факультет міжнародних економічних відносин має прекрасних вихованців, котрі посідають призові місця на олімпіадах в нашій державі та за її межами, мають досягнення в різних сферах, бо є активними, дієвими, наполегливими. Ще побажаю вам уміння налагоджувати зв’язки з іншими людьми, тоді й усі замислені плани здійсняться».

Відтак декан Микола Палінчак та завідувач кафедри міжнародної політики Ален Панов зачитали наказ ректора про випуск бакалаврів і магістрів і вручили 66 дипломів, 6 із яких – з відзнакою.

Своєю чергою, випускники подякували викладачам за науку, батькам – за підтримку, друзям-колегам – за позитивні емоції.

Традиційно напутні слова виголосив очільник факультету: «Зичу всім вам щастя. І нехай живе факультет міжнародних економічних відносин!». Фінальною щемливою ноткою пролунав гімн студентства – «Gaudeamus». Гарні, усміхнені молоді спеціалісти зробили фото на згадку й вирушили підкорювати нові вершини.

Анна-Ніколетта Цап, студентка відділення журналістики УжНУ

 

18 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів