Вступна кампанія у вузи Закарпаття та України в розпалі!

Вступна кампанія у вузи Закарпаття та України в розпалі!
Цікаво, що саме мотивує абітурієнтів вступати в Ужгородський національний університет?

 

Вступна кампанія в розпалі! Вже тисячі електронних заяв від абітурієнтів подано до УжНУ. А ми продовжуємо знайомити вас з мотивами вступників, які обрали для свого фахового й наукового зростання саме УжНУ:

Альбіна Мотильчак: «Поки що я вагаюся між двома факультетами – юридичним та філологічним. Після закінчення університету я планую стати журналістом, адже мені хочеться працювати з людьми і якісно освітлювати актуальну інформацію. Я хочу навчатись в УжНУ, оскільки вважаю, що це престижний університет з гідним науковим рівнем». 

Ангеліна Фюрес: «Я планую навчатись на факультеті іноземної філології.  Мрію стати перекладачем і, можливо, поїхати навчатись та працювати закордон. Вибираю УжНУ, бо тут зможу наблизитись до своєї цілі». 

Станіслав Тирпак: «Сьогодні я визначився з планами щодо вступу – обираю економічний факультет в УжНУ. Мене цікавить все, що пов’язано з математикою й економікою. Зупинив свій вибір на УжНУ, бо проживаю в Ужгороді й не бачу потреби кудись виїжджати, якщо і в рідному місті можу отримати всі потрібні знання й стати конкурентоспроможним фахівцем». 

Василина Петрусь: «Я вступатиму на медичний факультет, оскільки все життя мрію стати лікарем. Обрала для себе УжНУ,  бо вірю, що тут зможу в майбутньому самореалізуватися і з допомогою УжНУ здійснити свою мрію». 

Олексій Ленченко: «Подаю документи на математичний факультет, тому що захоплююся математикою. Я обираю УжНУ, бо, по-перше, він знаходться недалеко від мого дому, а по-друге, вважаю його одним з кращих університетів».

Ганна Фельцан, Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

19 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів