Надзвичайники Закарпаття опікуються дитячими таборами на Перечинщині та Свалявщині

Надзвичайники Закарпаття опікуються дитячими таборами на Перечинщині та Свалявщині
Відповідно в селах Турички та Тибава.

 

19 липня перечинські рятувальники навідалися до вихованців дитячого релігійного табору, що в селі Турички, аби провести з ними інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Фахівці ДСНС розповідали присутнім про пожежі та надзвичайні ситуації, які виникали на території району. Окремо рятувальники звернули увагу на дотримання заходів безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, наголосили на основних правилах безпечного відпочинку у лісових масивах та біля водойм.

Також під час заходу всі бажаючі змогли відчути себе справжніми вогнеборцями: приміряти бойовий одяг та каски, пустити воду з пожежного рукава. Усі з цікавістю розглядали пожежний автомобіль  та дізнавались про специфіку роботи вогнеборців.

Аналогічний захід провели й свалявські надзвичайники на території Тибавської ЗОШ І-ІІ ступенів. Тут діти, крім ознайомлення з правилами безпеки життєдіяльності, мали також можливість посидіти у кабіні автомобіля та спостерігати, як рятувальники долають вогняну стихію за допомогою піни. Не обійшлося і без фото на згадку про візит рятувальників.

На завершення заходів рятувальники кожному вручали яскраві  листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

19 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів