В Головуправління Нацполіції Закарпаття завітали діти з табору благодійного фонду "Життя і надія"

В Головуправління Нацполіції Закарпаття завітали діти з табору благодійного фонду "Життя і надія"
Юні ужгородці, які відпочивають в літньому таборі благодійного фонду «Життя і надія», побували на екскурсії в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області.

 

Сьогодні, 19 липня, на екскурсію в Головне управління Національної поліції в Закарпатській області завітали 11 учасників літнього дитячого табору відпочинку, організованого благодійним фондом «Життя і надія», за підтримки Уряду Словаччини. Супроводжували дітей керівник табору Юрій Олеан і вожата Вікторія Боднар.

Екскурсія обласним управлінням поліції розпочалась з ситуаційного центру. Тут дітям показали, як правоохоронці приймають та реєструють повідомлення громадян на телефонну лінію «102», як працюють встановлені на вулицях Ужгорода камери відеоспостереження.

Далі перед юними гостями виступив інспектор-вибухотехнік вибухово-технічного відділу ГУНП області Юрій Хобор, який показав дітям спецтехніку, що допомагає фахівцям фіксувати сліди злочину, а також зразки зброї, зокрема гранатомет і гранати. Експерт наголосив, аби діти в жодному разі не брали до рук знайдені вибухонебезпечні предмети й відразу ж повідомляти про них у поліцію.

З лекцією про правила поведінки неповнолітніх, про передбачену законом відповідальність перед учасниками літнього табору, на завершення зустрічі, виступила старший інспектор ювенальної поліції Лідія Мацецка. Майор поліції відповіла на численні запитання юних гостей.

Дітям екскурсія сподобалася. Для них захід був пізнавальним та цікавим, що демонструє всю важливість таких зустрічей.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів