Бакалаври-бухгалтери УжНУ отримали сертифікати про успішне навчання в онлайн-системі "Облік SaaS"

Бакалаври-бухгалтери УжНУ отримали сертифікати про успішне навчання в онлайн-системі "Облік SaaS"
Кафедра обліку і аудиту Ужгородського університету висловлює щиру подяку ТзОВ «Інститут прикладних систем і технологій» за надану можливість працювати в реальному часі в бухгалтерській програмі «Облік SaaS»

 

Глобалізація економіки, зміни в соціально-економічній сфері, переведення її на інноваційні технології ставить перед вишами нові виклики – підготовку висококваліфікованих, відповідних сучасним вимогам фахівців. Це, своєю чергою, вимагає не тільки зміни змісту предметів, що вивчаються, а й методів і форм організації освітнього процесу. Використання інноваційних методів навчання особливого значення набуває при підготовці фахівців-обліковців.
 
За сприяння ТОВ «Інститут прикладних систем і технологій» студенти спеціальності «Облік і оподаткування» Ужгородського університету дістали унікальну можливість навчання в онлайн-системі «Облік SaaS» у режимі реального часу. Важливо відзначити, що завдяки відповідальній участі кандидата економічних наук, доцента кафедри обліку і аудиту Вікторії  Макарович відбулося успішне впровадження в навчальний процес онлайн-системи «Облік SaaS».

 

За результатами її засвоєння кращим студентам спеціальності «Облік і аудит» завідувач кафедри обліку і аудиту професор Йосип Даньків вручив сертифікати ТОВ «Інститут прикладних систем і технологій» про успішне проходження навчання в онлайн-системі «Облік SaaS». Сертифікат слугуватиме за офіційне підтвердження для майбутніх роботодавців, що студенти є кваліфікованими користувачами прогресивної електронної системи «Облік SaaS», застосовують на практиці сучасні інформаційні бухгалтерські технології.

Під час привітального слова Йосип Якимович підкреслив: «Від імені кафедри щиро дякую Інституту прикладних систем і технологій за надану унікальну можливість безкоштовно навчати студентів основ застосування сучасних інформаційних технологій в обліку та аудиті в онлайн-системі «Облік SaaS». На мою думку, ця можливість дозволяє суттєво підвищити ваш освітній рейтинг при майбутньому працевлаштуванні, і ми бажаємо усім вам досягати визнання у майбутній вашій практичній діяльності».

У грудні 2017 року був укладений Договір про співпрацю між ТзОВ «Інститут прикладних систем і технологій» та ДВНЗ «Ужгородський національний університет». Метою угоди є сприяння підвищенню рівня науково-методичного забезпечення навчального процесу з дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті» через використання комп’ютерної програми «Облік SaaS».

Прикладна програма Облік SaaS (Software as a Service – англ. програмне забезпечення як послуга) – це сервіс, що надається через Інтернет і призначений для автоматизації бухгалтерського, обліку та управління бізнесом великих, середніх і малих підприємств.

Для виконання лабораторних робіт доцент кафедри обліку і аудиту Вікторія Макарович розробила комплексне завдання, яке передбачає створення віртуальної компанії та відображення повного операційного циклу господарських операцій діяльності суб’єкта господарювання.

Студенти під час навчання набули практичних навичок роботи з автоматизованою системою обліку «Облік SaaS».

Використання хмарних технологій у навчальному процесі передусім дозволить вирішити проблему забезпечення рівного доступу студентів і викладачів до якісних освітніх облікових ресурсів як в аудиторії під час навчання, так і в позааудиторний час.

Для студента хмарні технології надають безліч потужних можливостей навчатися online, займатися самоосвітою у зручний час і в комфортних умовах, мати повноцінні консультації в режимі реального часу та в стислі терміни, вільно обмінюватися корисною інформацією – незважаючи на географічне розміщення, – і все це завдяки наявності необхідних матеріалів та відомостей на віддалених серверах і без прив‘язування до стаціонарного комп’ютера.

Впровадження інноваційних методів навчання в рамках співпраці ТзОВ «Інститут прикладних систем і технологій» та ДВНЗ «Ужгородський національний університет» у навчальний процес дозволяє виробляти у студента вміння орієнтуватися в нестандартних ситуаціях, аналізувати проблеми, самостійно розробляти і реалізувати управлінські рішення, що в кінцевому підсумку дозволяє істотно підвищити рівень і якість професійної підготовки в цілому.

Від імені колективу кафедри обліку і аудиту Ужгородського університету висловлюємо щиру подяку ТзОВ «Інститут прикладних систем і технологій» за надану можливість працювати в реальному часі в бухгалтерській програмі «Облік SaaS» з використанням хмарних технологій. Сподіваємося на дальшу спільну працю!

За інформацією кафедри обліку й аудиту УжНУ

 

20 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів