В Берегово у обласній психлікарні чоловіка безпідствно утримували цілий рік

В Берегово у обласній психлікарні чоловіка безпідствно утримували цілий рік
За ініціативою прокуратури на Берегівщині звільнено закарпатця, який незаконно утримувався у обласній психіатричній лікарні

 

В Берегово20 липня 2018 р., Берегівською місцевою прокуратурою, відразу після того, як стало відомо про можливе безпідставне утримання особи в обласній психіатричній лікарні міста Берегово ініційовано питання про звільнення закарпатця з лікарні, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як наразі встановлено, ухвала Апеляційного суду Закарпатської області від 12 липня 2018 р., якою скасовано ухвалу Тячівського районного суду від 15 серпня 2017 р. про застосування щодо підозрюваного примусових заходів медичного характеру до обласної психіатричної лікарні не надходила.

Як не надходило і жодних запитів чи листів до Берегівської місцевої прокуратури від рідних чи інших уповноважених представників підозрюваного, які б свідчили про незаконність його утримання.

Відповідно, прокуратурою вжито вичерпних заходів щодо отримання ухвали апеляційного суду та її подальшу, невідкладну передачу до спеціалізованого закладу з метою звільнення закарпатця.

 

21 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів