У якій країні закарпатці можуть офіційно купити громадянство

У якій країні закарпатці можуть офіційно купити громадянство
Агентство Bloomberg склало список країн, в яких можна отримати громадянство в обмін на інвестиції в місцевий бізнес або при покупці нерухомості.

 

До переліку увійшло 10 держав.

Відзначається, що вісім з десяти країн кваліфіковані Міжнародним валютним фондом як офшорні зони. Однак більшості мільярдерів другий паспорт потрібен не для відходу від податків, а для підтвердження їх статусу або в якості подушки безпеки, розповів агентству Крістіан Келін, президент компанії Henley & Partners, яка консультує з питань громадянства.

«Якщо у вас є яхта і два літаки, наступною покупкою стане мальтійський паспорт. Це останній символ статусу. У нас є клієнти, які просто хотіли б зібрати колекцію з паспортів різних країн », - сказав Келін. Деякі з них купують паспорт, побоюючись, що в їхній країні станеться якесь потрясіння.

Найдорожче громадянство обходиться в Австрії: щоб отримати паспорт цієї країни, потрібно інвестувати в місцеву економіку $ 23,75 млн. Надання австрійського громадянства підпадає під закон про конфіденційність, тому інформація про нього не публікується і не повідомляється ніде.

Друге місце в списку зайняв Кіпр: для отримання громадянства в цій країні потрібно витратити $ 2,375 млн. Для отримання мальтійського паспорта потрібно $ 1065 млн.

Найдешевше громадянство обійдеться в Сент-Люсії, Домініці і Антигуа і Барбуда - $ 100 000. Також до списку увійшли Туреччина, Вануату, Гренада, Сент-Кітс і Невіс.

За матеріалами «Аргумент»

 

22 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів