Сьогодні Угорщина надасть Закарпаттю як гуманітарну допомогу партію хлору для очистки питної води

Сьогодні Угорщина надасть Закарпаттю як гуманітарну допомогу партію хлору для очистки питної води
У вівторок (24.07) на Міжнародному пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, представники уряду Угорщини передадуть керівництву Закарпатської області партію рідкого хлору, який використовується для знезараження питної води. Ця гуманітарна акція – відповідь на прохання голови ОДА Геннадія Москаля до Генерального консула Угорщини в м.Ужгороді Йожефа Бугайла поставити на Закарпаття рідкий хлор угорського виробництва.

 

Нагадаємо, що через зупинку українського підприємства «Дніпро-Азот» запасу хлору для безперебійної роботи 18-ти насосно-фільтрувальних станцій області залишилося на кілька тижнів. У разі відсутності хлору підприємства змушені будуть припинити свою роботу й зупинити централізоване постачання води населенню, що неминуче призведе до спалаху інфекційних хвороб.

Орієнтовний час передачі хлору – 15.00 (точніший час буде повідомлено додатково). Прохання до представників засобів масової інформації, котрі хочуть висвітлити подію, акредитуватися за телефоном 095 828 27 34 (Юрій Шипляк).

moskal.in.ua

 

24 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів