Комунальники Ужгорода розкрили робочі плани на сьогодні

Комунальники Ужгорода розкрили робочі плани на сьогодні
Сьогодні в Ужгороді на вулицях Доманинській та Кароля Мейсароша працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлюють вуличне освітлення, на вулицях Василя Сурикова та Августина Волошина, 47 – міняють лампи вуличного освітлення.

 

Обладнання для відеоспостереження встановлюють на проспекті Свободи.

Зелені зони косять на вулицях Юрія Гойди, Собранецькій, Минайській, проспекті Свободи, Руській, Михайла Коцюбинського, Габора Дойки, Швабській, Возз’єднання, Перемоги. На кладовищі «Барвінок» косять та вирізають поросль.

Працівники КП «КШЕП», фірм «Ужбудсервіс», «АВЕ-Ужгород», «Управління житлом», «Прибиральник Плюс», «Хаус Менеджмент Групп» прибирають вулиці та закріплені за ними території.

Стихійні сміттєзвалища ліквідовують на вулицях Юрія Гагаріна, 28, Кошицькій, Іллі Бродлаковича, Іштвана Сечені, 35.

На площі Шандора Петефі продовжується капремонт покриття з кам’яної бруківки та кам’яної плитки. Відновлення тротуарів проходить на вулицях Юрія Гагаріна, Марії Заньковецької (від перехрестя вулиці Михайла Грушевського до перехрестя вулиці Тиводара Легоцького), Минайській (від вулиці Олександра Бородіна до будинку №67).

На вулиці Шумній у рамках капремонту копають траншеї для прокладання нової каналізаційної мережі. Зливоприймальну каналізацію роблять на вулиці Перемоги. На вулиці Олександра Фединця та площі Корятовича продовжується будівництво кільця для облаштування кругового руху. На вулиці Олександра Довженка в рамках поточного ремонту перекладають бруківку проїжджої частини, на вулиці Олександра Бородіна теж проводять поточний ремонт. На вулиці Олександра Можайського (8 Березня – Минайська) продовжується реконструкція.

 

24 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів