Закарпатська "Росинка" поїде на фест у грузинський Батумі

Закарпатська "Росинка" поїде на фест у грузинський Батумі
Юні актори зразкового театру «Росинка» Мукачівської дитячої школи мистецтв №2, які були володарями гран-прі всеукраїнського театрального фестивалю «Імпреза над Латорицею», із 4 по 13 липня взяли участь у другій фестивальній зміні дитячого творчого табору ГО «Яскрава країна» в місті Залізний Порт на Херсонщині.

 

Впродовж десяти днів юні театрали не тільки відпочивали на Чорному морі, а й мали насичене творче життя – з конкурсними виступами, перфомансами, майстер-класами з вокалу, хореографії, театральної біомеханіки від найкращих педагогів України.

Професійну майстерність учасників «Росинки», їхню активність, уміння розкрити творчий потенціал та донести власну ідею до глядача відзначили одразу двома незалежними складами журі. Мукачівці отримали диплом за І місце та кубок переможця в номінації «Театральний перфоманс» Х всеукраїнського фестивалю конкурсу дитячої та юнацької творчості «Зіркова пектораль талантів», який проходив за підтримки Міністерства культури України, а також диплом лауреата І ступеня та кубок переможця в номінації «Театральний перфоманс» Х відкритого фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького мистецтва «Ювілейне літо в Яскравій країні». До всього «Росинка» отримала сертифікат на 5 000 гривень для участі у І міжнародному фестивалі театрального мистецтва «Golden Mandarin», який проходитиме в грузинському Батумі в листопаді цього року, інформують із Мукачівської міськради.

 

24 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів