Берегівчани заблокували рух для проїзду каміонів – чергують цілодобово

Берегівчани заблокували рух для проїзду каміонів – чергують цілодобово
До радикальних заходів берегівці вдалися через проїзд транзитних вантажівок, що рухаються через Берегово попри заборони, руйнуючи дорожнє покриття.

 

Мешканцям вул. Венеліна-Гуци, Стефаника, Мочолівської, Миру, Сентфелд, Добровольців увірвався терпець через цілодобовий проїзд транзитних вантажівок на їх вулицях, що рухаються через Берегово попри заборонні знаки і альтернативний маршрут через Сільце. Інтенсивний рух призводить до катастрофічного руйнування дорожнього покриття та довколишніх будинків, а також продукує надмірний шум та пил. Саме тому громада міста на вул. Венелина-Гуци власними силами заблокувала рух для проїзду каміонів та запровадила цілодобове безстрокове чергування, повідомив на власній сторінці в соціальній мережі Фейсбук міський голова Берегова Золтан Бабяк.

"Вулички нашого міста не розраховані на такий потік важковагового транспорту і міська рада підтримує берегівчан у їх прагненні жити в комфортних і безпечних умовах та захистити своє майно! Також просимо всіх учасників протестної акції діяти у межах законності, а правоохоронців – бути на варті правоворядку. Закликаємо усіх відповідальних за будівництво об’їзної дороги, що розвантажить Берегово від каміонів, максимально поквапитися у реалізації цього проекту, адже соціальна напруга у місті зростає", - зазначив мер міста.

 

24 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів