Олександр Гаврош: Ця книжка є той крик душі, коли просто я не втримався і мусив сказати свою думку

Олександр Гаврош: Ця книжка є той крик душі, коли просто я не втримався і мусив сказати свою думку
Письменник і журналіст Олександр Гаврош презентував в Ужгороді свою нову книгу "Закарпаття під прицілом", яка є вже тринадцятою в публіцистичному доробку закарпатця і містить 71 публікацію за 22 роки творчості.

 

Майже половину видання складають статті присвячені темі війни на сході України. Завдяки чому, за словами автора, ця робота є надактуальною.

Олександр ГАВРОШ, письменник

Часто, як журналіст, я не можу промовчати і, власне, ця книжка є, так би мовити, той крик душі, ті статті, коли просто я не втримався і мусив сказати теж свою думку. Ідея виникла тоді, коли до мене рік назад підійшов наш відомий Богдан Єфхак, такий є в Ужгороді книгоман, і сказав: «Коли вже. нарешті, ці статті будуть зібрані і видані? Тому що це все читати, воно десь розкидано, воно коли  в цілісності, то воно дає якусь опуклу загальну картину. І от це мене наштовхнуло на думку, що варто ці статті зібрати і видати. Таким чином ця книжка побачила світ».

Видавець книги, редактор та письменник Олександр Масляник зазначив, що наклад книги невеликий, проте вже скоро буде надруковано ще кількасот додаткових примірників.

Олександр МАСЛЯНИК, книговидавець

Книжка про наше Закарпаття, Закарпаття в контексті України, в європейському контексті. Обкладинка дуже промовиста, снайперська гвинтівка, приціл, і от тривожний колір, і прочитавши книжку Гавроша, а вона, скажу, не для такого масового читача, вона для того читача, який трошки знає історію Закарпаття. Тут є великий масив інформації, яка осмислена, інтерпретована, яка пропущена через серце патріота і через холодний аналітичний розум журналіста й письменника.

Презентація «Закарпаття під прицілом» вже відбулася у Львові та Ужгороді, на черзі Рахів та Яремче.

 

24 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів