Поліція звертається до всіх мешканців та гостей Закарпаття: не залишайте малолітніх дітей на самоті!

Поліція звертається до всіх мешканців та гостей Закарпаття: не залишайте малолітніх дітей на самоті!
У зв’язку з трагічним випадком, який трапився вчора увечері на Рахівщині, ювенальна превенція поліції Закарпаття просить батьків не залишати дітей без нагляду біля відкритих водойм та на штучних басейнах.

 

Вчора, близько 21:00, на лінію «102» надійшло повідомлення від закарпатця, котрий поінформував, що біля торгового закладу у селі Лазещина, дитина впала в  річку. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що поблизу одного з будинків у селі Лазещина, на подвір’ї приватного помешкання гралися дві сестрички, віком 3 та 4 роки. Правоохоронці встановили, що близько 20:30, 3-річна впала до річки і потонула.

Станом на тепер тіло дівчинки вже знайшли. Ознак насильницької смерті не виявлено.

Начальник ювенальної превенції поліції Закарпатської області Андрій Курта прокоментував трагічний інцидент і закликає батьків, родичів, опікунів слідкувати за тим, як проводять час ваші діти:

«Вчорашній інцидент має стати уроком для нас. Втрачати пильності не можна, бо це може коштувати життя. Саме тому, поліція звертається до всіх мешканців та гостей Закарпаття: не залишайте малолітніх дітей на самоті. Пильнуйте за ними, коли вони перебувають у потенційно небезпечних місцях: на водоймах, поблизу відкритих джерел, у лісі. Також не слід залишати малолітніх під наглядом їх старших братів та сестер, які ще самі діти. Інакше це може призвести до непоправних наслідків».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів