"Закарпатські лижники" провели звітно-виборну конференцію й відправилися на підготовчі збори

"Закарпатські лижники" провели звітно-виборну конференцію й відправилися на підготовчі збори
Минулого тижня в Мукачеві відбулася чергова звітно-виборна конференція федерації лижного спорту Закарпаття (ФЛСЗ).

 

Делегати під час засідання переобрали голову ФЛСЗ, яким став чинний її очільник Василь Гісем, а також узгодили членів президії. Зокрема, її лави поповнили Ернест Нусер, який відповідатиме за зовнішні зв’язки ФЛСЗ, Василь Федурцьо (відповідатиме за медичну складову), Ярослав Лазур (юридичні аспекти) та Йосип Пеняк (спортивну складову).

Також були визначені відповідальні за конкретні види лижного спорту – Маріанна Фріндт куруватиме гірськолижний спорт, Василь Коваль (лижні гонки), Степан Легеза (фристайл), Йосип Пеняк (сноубординг), Володимир Фільварочний (аматорський лижний спорт).

Секретарем ФЛСЗ було обрано Адріану Кравчук, яка в минулому була призеркою чемпіонатів України. На конференції також був присутній і представник федерації лижного спорту України в особі її віце-президента, учасника олімпійських ігор та чинного тренера збірної України з фрістайлу- слоупстайлу Станіслава Кравчука.

До слова, вже на початку цього тижня Станіслав Кравчук у рамках підготовки до молодіжного чемпіонату світу, який пройде в серпні в Новій Зелландії вирушив на перший тренувальний збір до Чехії. А його колега, головний тренер збірної України з фритайлу, мукачівець Енвер Аблаєв у складі команди фристайлістів-акробатів відправився на підготовчий збір до Білорусі.

Закарпатські ж спортсмени також готуються до нового зимового сезону – сноубордисти під орудою досвідченого наставника Яна Череня біля гірськолижного курорту Кострино, що на Великоберезнянщині розпочали другий літній тренувальний збір.

 

26 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів