Зупинений поліцією на Закарпатті керманич "КаМАЗу" був добряче "під шафе"

Зупинений поліцією на Закарпатті керманич "КаМАЗу" був добряче "під шафе"
Але пройти медосвідування категорично відмовився.

 

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Перечинському та Берегівському районах  

У Перечині опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вантажівку «КАМАЗ» із причепом, на якому не працювало освітлення. Керував автомобілем житель села Дубриничі Перечинського району. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Велика Бігань Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не світила одна передня фара. За кермом перебував житель села Балажер, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер  виявив у нього 1,5 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія адмінпротокол за  керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення і відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) працівники поліції скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 

26 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів