Антон Салій з потягу "Київ-Ужгород": Я прихильник сирників із журавлиним джемом!

Антон Салій з потягу "Київ-Ужгород": Я прихильник сирників із журавлиним джемом!
Минув місяць з того часу, як впроваджено гаряче харчування у трьох нічних потягах Укрзалізниці — «залізничне» меню «Перша проба». Які ж сьогодні смакові уподобання у пасажирів та персоналу поїзда № 81/82 "Київ-Ужгород", дізнаємося в його начальника Антона Салія:

 

«Всі ми прагнемо комфорту під час подорожі. Гаряче харчування в потягах покращує й нашу роботу. У кожному вагоні є мікрохвильова піч. Офіціанти­стюарди розігрівають і подають гарячі страви пасажирам без жодних труднощів. Коли багато замовлень, ми залюбки допомагаємо. Подорожувальники не купують у Жмеринці сумнівні пельмені та вареники, а споживають гарантовано якісні страви. До нас раніше часто зверталися пасажири й просили бутерброд до чаю, тепер обирають сандвічі та сирники. Вони думають, що знайдуть страви з прайсу в купе провідника. Не всі чомусь бачать наприкінці меню номер для замовлень. Тож ми часто допомагаємо пасажирам зробити вибір. Особисто я теж прихильник сирників із журавлиним джемом. Протягом місяця придбав собі на сніданок три порції. Дуже смачно та зручно!»

Джерело: "Магістраль"

 

26 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів