6-х нелегалів із провідником затримали прикордонники Закарпаття

6-х нелегалів із провідником затримали прикордонники Закарпаття
Сьогодні вранці оперативники Західного Регіонального управління та прикордонники Чопського загону затримали на Ужгородщині шестеро нелегалів та їх провідника.

 

У рамках спільної  з Нацполіцією операції "Кордон-2018" на околиці   с. Глибоке співробітники оперативно-розшукового підрозділу та військовослужбовці відділу «Ужгород» виявили двох невідомих азіатської зовнішності. Іноземці перебували у прикордонні без жодних документів.

З метою виявлення інших можливих нелегалів військові продовжили пошукові заходи і незабаром виявили ще четвірку вихідців із східних країн. Вони переховувалися у лісі у 500 метрах від траси.

Пятеро з затриманих, теж без документів, назвалися громадянами Індії, ще один – громадянином Пакистану.

Неподалік від азіатів прикордонникам вдалось затримати нашого співвітчизника, ймовірно, провідника. Він теж не мав при собі жодного документа та не зміг пояснити правоохоронцям, що робить неподалік кордону в компанії нелегалів.

Зі слів правопрушників, організатори нелегальної міграції погрожували їм зброєю, вимагали гроші та навіть обіцяли повбивати. На місце затримання викликали слідчу групу Нацполіції. Прикордонники тим часом продовжують пошуки зі службовим собакою.

Прес-служба Чопського прикордонного загону.

 

26 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів