Парад сажотрусів у Мукачеві буде міжнародним і велосипедним

Парад сажотрусів у Мукачеві буде міжнародним і велосипедним
Організатори Параду сажотрусів, який відбудеться завтра, у п’ятницю, 27 липня, продовжують повідомляти про цікавинки заходу. Так, вони вже інформували, що на свято в Мукачево приїдуть сажотруси з Естонії та Угорщини. Також свою участь підтвердили представники Львівської гільдії сажотрусів. Запрошують городян і гостей міста підтримати тему відповідною атрибутикою, для дітей у костюмах сажотрусів готують подарунки.

 

Також у рамках ІІІ Параду відбудеться велозаїзд сажотрусів, який відкриє легендарний Берті Бачі, господар свята.

«Велозаїзд буде проходити по місту, маршрутом через найвищі труби Мукачева. Відстань, яку треба подолати на велосипеді під музику і яскраві жарти ведучих - 14 км. За безпекою руху буде стежити поліція, так що можете сміливо приходити з дітьми, і провести цей вечір з добрим настроєм, на велосипеді, всією сім'єю і з користю для здоров'я!», - запрошують на сторінці події.

Нагадуємо: Парад сажотрусів, який вже двічі проходив у Мукачеві – це веселе дійство, присвячене важливому і нині рідкісному ремеслу коминаря та особисто живому символу міста над Латорицею – сажотрусові Берталону Товту, відомому як Берті Бачі. От і розпочнеться свято біля пам’ятника сажотрусові на центральній площі о 18-ій годині.

 

26 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів