"Зелені кашкети" Закарпаття "зваблювали" службою за контрактом молодих людей із Мукачева

"Зелені кашкети" Закарпаття "зваблювали" службою за контрактом молодих людей із Мукачева
Сьогодні в рамках проведення профорієнтаційних заходів спрямованих на популяризацію служби у лавах Держприкордонслужби, прикордонники відділу з добору у Закарпатській області зустрілись з абітурієнтами відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Мукачівський аграрний коледж».

 

Майбутнім студентам розповіли про умови проходження військової служби за контрактом, зокрема про те, що на сьогоднішній день це гідний вибір для молодої людини, якій на момент підписання контракту виповнилось 18 років. Адже, зробивши свій перший крок у самостійне життя після закінчення 11 класів навчання у школі та здобуття повної загальної середньої освіти, кожен бажаючий може отримати стабільну та престижну роботу з гідним рівнем грошового забезпечення, повний соціальний пакет та якісне медичне обслуговування, а також можливість кар'єрного зростання.

Граничний вік прийняття на військову службу до лав Держприкордонслужби в особливий період збільшується до 60 років, як для чоловіків так і для жінок.

Отож, усім кого сьогодні зацікавила ця інформація прикордонники роздали агітаційні матеріали з контактами представників окремих регіональних центрів комплектування. У Закарпатській області такий відділ з добору у Держприкордонслужбу знаходиться за адресою: місто Мукачево, вул. Недецеї 45. Контактні телефони: 0313121261, 0679540077, 0673124256, 0955691236, 0663484710.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

27 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів