Місцевим жителям терпіти бездоріжжя між селами на Ужгородщині вже несила!

Місцевим жителям терпіти бездоріжжя між селами на Ужгородщині вже несила!
Дорожників чекати втомились, а тому самі час від часу латають ями – то будматеріалами, то камінням. Звісно, ситуацію це вирішує зовсім ненадовго.

 

Одна з найгірших ділянок – у напрямку села Худльово від селища Середнє. Тут про дотримання правил дорожнього руху навіть і мова не йде. Щоб об’їхати вибоїну, доводиться виїжджати на зустрічну смугу руху.

Тим часом в департаменті будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА кажуть: всі районні дороги розпочнуть ремонтувати капітально вже цього року. Таке рішення прийнято і погоджено керівництвом області. Ямкові ремонти дорожники здійснювати вже не будуть, а після виготовлення проектно-кошторисних документацій на усі проблемні автошляхи районів та проведення тендерів розпочнуть їх якісно відновлювати. Наразі на дві з половиною тисяч кілометрів таких доріг області виділено 215 млн. Хоч цієї суми й недостатньо, втім, фінансування згодом обіцяють продовжити.

Зараз завдання районних адміністрацій – виготовити проектно-кошторисні документації на всі проблемні автошляхи. Однак це потребує певного часу. Тож стартувати роботи повинні вже цього року на усіх напрямках.

Джерело: М-Студіо

 

27 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів