Мукачівському вбивці сидіти під вартою ще два місяці

Мукачівському вбивці сидіти під вартою ще два місяці
Хоча захист просив про зміну запобіжного захисту на більш мякий – цілодобовий домашній арешт із електронним носієм.

 

У п’ятницю у залі Мукачівського міськрайонного суду відбулося чергове слухання у справі резонансного вбивства. Нагадаємо, на попередніх засіданнях допитали потерпілу, дослідили письмові докази, подані у цій справі. І наразі, за встановленим раніше порядком розгляду справи, вивчали зібрані у ході досудового слідства речові докази та відеоматеріали. На відео із камер спостереження сусідніх біля місця скоєння вбивства будинків зафіксовано чоловіка, якого певні свідки за манерою ходьби впізнали, і вказали, що це саме підозрюваний.

На відеофіксаціях також видно, як до будинку підозрюваного вночі приїжджає автівка одного із свідків. За версією слідства, підвозили Едгара Бішка і його батька.

Під час засідання розглядали речі померлого та один із доказів – килимок із автівки, на якій підозрюваного підвозили в ніч із 5 на 6 січня. Саме на цьому килимку експертиза знайшла кров загиблого.

Оскільки днями вже мав закінчитися термін тримання обвинуваченого під вартою, розглядали питання про продовження терміну. Сторона захисту ЕдгардаБішка висловила клопотання про зміну запобіжного захисту на більш мякий – цілодобовий домашній арешт із електронним носієм.

Колегія суддів взяла до уваги думку обвинувачення та захисту і ухвалила рішення не змінювати запобіжного заходу, а продовжити його на 60 діб. Наступне засідання, на якому будуть допитані свідки, відбудеться 19 вересня о 14:00.

М-Студіо

 

28 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів