Оаза у центрі Ужгорода: у місті почався дводенний «морський» торжок

Оаза у центрі Ужгорода: у місті почався дводенний «морський» торжок
Рух підтримки закарпатських військових разом з ужгородськими майстринями проводить у центрі Ужгорода літньо-морський торжок.

 

Сьогодні і завтра на площі Театральній проходить ярмарок авторських виробів ручної роботи. Враховуючи, що вихідними у місті проходитиме Ужгородська регата, організатори обрали для торжка морську тематику. Відтак, усі охочі зможуть зробити фото у тематичній фотозоні із кораблем, вітрилами і прапорами, а також придбати «морських» смаколиків у наметі волонтерів.

Майстрині презентували на ярмарку вироби у техніці декупаж і гачкування, жіночі та дитячі прикраси, іграшки з дерева, вовни, текстилю, декор з кавових зерен, каміння, вироби з ювелірної смоли й багато інших гарних і практичних речей.

Морський острівець від ужгородських волонтерів та майстринь функціонуватиме й завтра. Отож ви зможете не лише спостерігати за динамічним дійством Ужгородської регати, але й придбати подарунки собі і своїм близьким.

Нагадаємо, що старт щорічної Регати відбудеться о 18.00 від Підзамкового мосту, а фінішуватимуть перегони за мостом Масарика біля ресторану «Уж-Венеція».

Не пропустіть головні перегони цього літа!

Катерина Ірха для uzhgorod.net.ua

 

28 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів