Доба на дорогах Закарпаття: поліцейські виявили п'ятьох п'яних водіїв

Доба на дорогах Закарпаття: поліцейські виявили п'ятьох п'яних водіїв
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували п’ять випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На водіїв склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

 

Вчора, 28 липня, адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП, тобто водіння в нетверезому стані, склали групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення,  Хустського та Тячівського відділів  поліції. 

Вдень у селі Коритняни   працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району зупинили для перевірки автомобіль марки «Chery Amulet». За кермом авто перебував 58-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,07 проміле алкоголю. 

Працівники цього ж відділення в ході відпрацювання Хустщини задокументували ще одного водія напідпитку.  У селі Рокосово правоохоронці зупинили автомобіль марки «Ford Fokus», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував 25-річний місцевий житель. Від проходження  медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили від керування. 

Від проходження медосвідування  відмовився і водій автомобіля «ВАЗ 2107», житель села Угля Тячівського району. Його зупинили  у селі Сокирниця  правоохоронці  групи реагування патрульної  поліції  Хустського відділу.  Чоловік  мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.  В присутності свідків поліцейські склали на правопорушника адмінпротоколи за керування транспортним засобом напідпитку. 

Двоє п’яних  водіїв виявили  і  тячівські  правоохоронці.  Під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції  у Тячеві зупинили автомобіль «ВАЗ 2107». За  кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. Другий  адмінпротокол по 130 КУпАП склали на 33- річного мешканця села Терново. Драгер показав  у нього 0,25 проміле алкоголю. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

29 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів