Як на полонинах Карпат варять сир

Як на полонинах Карпат варять сир
Запам'ятайте два слова: "вурда" і "будз".

 

Саме так називаються сорти сирів, які виготовляють традиційні сировари в Карпатах.

Вурда - це м'який сир із солодким присмаком, а будз - твердіший підкопчений сир.

Дивіться відео BBC News Україна

 

 

29 липня 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*