"Ужгород" в аматорах зійдеться з ФК "Рочин"

"Ужгород" в аматорах зійдеться з ФК "Рочин"
Стало відомо, що перший матч в чемпіонаті України з-поміж аматорів ФК «Ужгород» проведе 12 серпня на рідному стадіоні «Автомобіліст» із ФК «Рочин» (с.Соснівка).

 

Нагадаємо нашим вболівальникам, що команда після літньої відпустки зібралася на підготовку 24 липня. Є суттєві кадрові зміни в складі містян - з різних причин команду полишили: Олександр Септа, Василь Боднар, Роберт Товт, Павло Кривка, Роман Білінський, а влився в колектив Габор Кемень, який в минулому захищав кольори угорської «Торпи» та Артур Пукіш, який також виступав в угорській «Варда» (Кішварда). На перегляді в «Ужгороді» ще ряд гравців, які ймовірніше одягнуть футболку клубу з обласного центру.

Вже в суботу, 28 липня, ужгородці на «Автомобілісті» зіграли перший спаринг з мукачівським МФА. Матч складався з трьох таймів по 25 хвилин – господарі впевнено перемогли з рахунком –6:0. Хет-триком відзначився Сергій Машталір, дублем – колишній гравець МФА Артур Пукіш, ще один м’яч на рухунку Антона Предчука.

Вже 4 серпня, в суботу на ужгородському «Автомобілсті» о 18:00 підопічні Мирослава Баб’яка проведуть другий спаринг із виноградівським «Севлюшем».

Семен МИХАЙЛИК

 

31 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів