Як рятувальники профілактичний рейд на берегах Ужа проводили...

Як рятувальники профілактичний рейд на берегах Ужа проводили...
1 серпня рятувальники Ужгородського міськрайонного відділу провели рейд на одному з найулюбленіших місць відпочинку жителів Ужгорода - берегах річки Уж.

 

Через спекотну погоду люди масово вирушають на відпочинок до водойм. Проте досить часто громадяни нехтують елементарними правилами безпеки, що стає причиною трагічних наслідків. Факти загибелі переважно мають місце в необладнаних для купання місцях при порушенні правил поведінки на воді і в стані алкогольного сп’яніння. Так, станом на 1 серпня на території м. Ужгород та Ужгородського району загинуло 4 особи, за аналогічний період минулого року – 2 людини.

Аби розповісти місцевому населенню до яких наслідків може призвести нехтування правилами безпеки під час відпочинку на воді, 1 серпня рятувальники Ужгородського міськрайонного відділу провели рейд на одному з найулюбленіших місць відпочинку жителів  Ужгорода -  берегах річки Уж.

Під час бесід з відпочивальниками співробітники ДСНС застерегли громадян, що не варто перегріватись на сонці, оскільки висока температура негативно впливає на організм. Також, вони наголосили на тому, що не менш небезпечним є вживання спиртних напоїв при відпочинку біля водоймищ. Через негативний вплив алкоголю людина не здатна контролювати рухи та швидко орієнтуватися, особливо перебуваючи у воді.

Під час профілактичного рейду рятувальники роздали місцевим жителям інформаційні листівки з основними правилами безпеки на воді та алгоритмом дій при рятуванні життя потопаючим.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

01 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів