Про що мовилося на міжвідомчій нараді в Ужгороді за участі представників юстиції Закарпаття

Про що мовилося на міжвідомчій нараді в Ужгороді за участі представників юстиції Закарпаття
Сьогодні в Ужгороді відбулася міжвідомча нарада Головного управління Державної фіскальної служби у Закарпатській області, Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області та Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у Закарпатській області.

 

На нараді було присутнє керівництво вищезгаданих структур. Закарпатську юстицію представляли заступник начальника Управління ДВС Віктор Овчинніков, начальник відділу примусового виконання рішень Управління ДВС Валерій Секерня та інші.

На заході обговорили стан виконання документів про стягнення коштів на користь Державного бюджету, а також взаємодію органів державної влади у напрямку виконання рішень про стягнення з фізичних осіб-підприємців заборгованостей до Державного бюджету. Зокрема, стягнення по єдиному соціальному внеску.

У результаті зустрічі було вирішено задля наповнення Державного бюджету України активізувати співпрацю управлінь шляхом здійснення взаємозвірок по виконавчих документах вищезазначеної категорії та підписанням щомісячних актів звірки.

Джерело: Головне управління юстиції у Закарпатській області

 

01 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів