У Мукачеві міськрада підняла орендну плату підприємцю втричі — бо так забажала!

У Мукачеві міськрада підняла орендну плату підприємцю втричі — бо так забажала!
Орендар-підприємець з цим не погодився і пішов до суду...

 

Підприємцю, який більше 20 років орендував приміщення в драматичному театрі в Мукачеві, зараз міська влада не дає працювати. За словами чоловіка, договір оренди, який він укладав ще з директором Обласного драматичного театру, дійсний до 2020 року. Та після того, як заклад став комунальним, новий власник – міська рада – підняла орендну плату у три рази.

Невелике приміщення драматичного театру пан Юрій орендує вже більше як 20 років. Облаштував тут інтернет–кав’ярню та веде підприємницьку діяльність. За власний рахунок зробив ремонт. Договори оренди йому продовжували постійно без проблем, однак після того, як заклад став комунальним, ситуація змінилась. Чоловік каже, міська влада на свій розсуд змінила пункти договору. А от на сесії міськради взагалі вирішили його звідси виселити.

Обурений чоловік і тим, що у нього забрали майданчик, який був розміщений на вулиці, і на який він витратив немалі кошти. Наразі між підприємцем та міською владою триває судова тяганина. Тож питання ще не вирішено. Втім, спокійно працювати йому вже не дають. Відрізають то світло, то воду.

Джерело: М-Студіо

 

02 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів