Списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на місця держзамовлення, затвердили в УжНУ

Списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на місця держзамовлення, затвердили в УжНУ
У середу, 1 серпня, відбулося чергове засідання Приймальної комісії УжНУ, на якому розглянули низку важливих питань вступної кампанії. Зокрема, затвердили списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на бюджетні місця бакалаврату та магістратури медичного і фармацевтичного спрямування на основі повної загальної середньої освіти.

 

Як повідомив відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват, загалом університет отримав рекомендації від Міністерства освіти і науки  на 771 місце держзамовлення, з них 582 місця – на бакалаврат, 189 місць – на ОКР магістра медичного та фармацевтичного спрямування. Варто зауважити, що цьогоріч  кількість абітурієнтів рекомендованих до зарахування на місця  держзамовлення є більшою ніж у 2017 році.

За інформацією  прес-служби Міносвіти, загалом в Україні  58 тисяч 875 вступників на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації на бюджет. Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже вивантажується та поступово відображається в електронних кабінетах вступників. Так, в них навпроти однієї з заяв з’являється статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Таким вступникам треба буде виконати вимоги до зарахування до 18-ї години 6 серпня.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

02 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів