Черговий прес-сніданок в Ужгороді буде присвячений основним аспектам судової реформи

Черговий прес-сніданок в Ужгороді буде присвячений основним аспектам судової реформи
Сьогодні, 2 серпня о 12:00 в Ужгородському прес-клубі (площа Жупанатська 15/4) відбудеться прес-сніданок Комітету виборців України присвячений інформаційній кампанії інформування громадян щодо основних аспектів судової реформи.

 

Прес-сніданок проводиться в рамках проекту «ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО СТАНУ ТА ХОДУ СУДОВОЇ РЕФОРМИ НА МІСЦЕВОМУ ТА НАЦІОНАЛЬНОМУ РІВНЯХ», що виконує ВГО «Комітет виборців України», в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Гостями прес-сніданку будуть голова Ужгородського міськрайонного суду Віктор Данко та суддя-спікер Ужгородського міськрайонного суду Тамаз Деметрадзе.

До участі  у заході запрошуються судді, представники апарату суддів, правники, лідери громадської думки, експерти, представники ЗМІ та профільних ГО.

Цей прес-сніданок проводиться за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, викладені на прес-сніданку, не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або уряду Сполучених Штатів Америки.

 

02 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів