Юстиція Закарпаття прозвітувала про роботу в першому півріччі

Юстиція Закарпаття прозвітувала про роботу в першому півріччі
Боротьба із неплатниками аліментів, недобросовісними роботодавцями, конфіскація майна, надання правової допомоги тощо. Про такі результати роботи за перше півріччя 2018 року прозвітували керівники Головного територіального управління юстиції Закарпаття.

 

Протягом першого півріччя 2018 року працівники юстиції зареєстрували майже 7 тисяч актів про народження, 3228 актів про шлюб, та 194 про розірвання шлюбу. Боролися працівники юстиції і з недобросовісними роботодавцями, боржниками. Більше 11 млн гривень стягнули органи державної виконавчої служби. Говорили і про основну роботу Управління державної реєстрації.

Щодо пілотних проектів, які запровадили органи юстицію роками раніше, то, кажуть, успішно справляються. Так, до прикладу, програмою “Шлюб за добу” за півріччя скористалося 257 громадян. У рамках проекту «Я маю право» здійснено 170 консультацій громадян.

До безкоштовних юристів юстиції звернулося понад 7 тисяч громадян. На цьому робота не завершена. Громадянам варто пам’ятати, в області працюють три бюро з надання безоплатної правової допомоги, що надають як первинну, так і вторинну юридичну допомогу.

Джерело: М-Студіо

 

02 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів