Володарем пляжного Кубка стала команда з Мукачівщини

Володарем пляжного Кубка стала команда з Мукачівщини
Минулої суботи відбувся розіграш Кубку Закарпатя з пляжного футболу. Традиційно команди-учасниці зійшлися на майданчику в селі Дийда, що на Берегівського району.

 

Як повідомив голова комітету пляжного футболу обласної федерації футболу Михайло Митровський, в ХІ турнірі кубка області змагалися 5 команд: із Мукачева, Мукачівського району, Берегова, Берегівського району та Воловця.

У матчі за 3 місце зійшлися господарі. Зокрема, уболівальники спостерігали за місцевим дербі – берегівці проти представників району. Перші вели 5:2, однак дещо розслабилися. Суперник наздогнав – 5:5. А в серії пенальті все ж міська команда виявилася кращою – 3:2.

У фінальному поєдинку так само було дербі – між торішніми чемпіонами з Мукачева та командою Мукачівського району. Останній був представлений колективом із Н.Давидкова. Саме представники Мукачівщини й зуміли переграти команду з районного центру – 5:2 й здобути почесний трофей.

Також організатори визначили кращих у номінаціях: воротар – Євген Качур (Мукачівський район) ; захисник – Іван Чегіль (Берегово) ; нападник – Олександр Герцуський (Мукачево) – інформує сайт ФФЗ.

 

02 серпня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів