Уже незабаром Ужгородом на міських маршрутах їздитимуть нові автобуси, що вміщують більше сотні пасажирів

Уже незабаром Ужгородом на міських маршрутах їздитимуть нові автобуси, що вміщують більше сотні пасажирів
Як відомо, сучасний комфортабельний транспорт уперше закупило створене для поліпшення обслуговування ужгородців комунальне підприємство “Ужгородський муніципальний транспорт”. Відтак для своєї діяльності підприємство потребує орендувати територію для розміщення 10 автобусів (довжиною 12,1 м кожен) із перспективою збільшення автопарку, впродовж року-трьох, до 30 одиниць.

 

Потрібні:

1) територія розміром від 600 кв. м., асфальтована, огороджена, забезпечена цілодобовою охороною та відео спостереженням. На території має бути наявна матеріально-технічна база, яка забезпечує виконання технологічних операцій із організації автомобільних перевезень та включати:

а) службове приміщення, у якому можна зберігати документи;

б) спеціально пристосовані приміщення, гаражі, майданчики, стоянки для зберігання автобусів;

в) устаткування для перевірки технічного стану транспортного засобу;

г) виробничі споруди та засоби для:

- проведення технічного обслуговування транспортних засобів;

- проведення операцій з відновлення справності транспортних засобів, їх складових частин (систем) або відновлення їх ресурсу;

д) приміщення для проведення щозмінного передрейсового та післярейсового медичних оглядів водіїв;

2) приміщення для проведення ремонтів розміром від 100 кв.м. із ремонтною канавою довжиною не менше 12 м і шириною 1,2 м.

Для подання пропозицій керівник КП “Ужгородський муніципальний транспорт” просить звертатися: м. Ужгород, пл. Поштова, буд. 3, другий поверх, каб. 226 або на електронну адресу: [email protected] до 10 серпня 2018 року включно.

 

02 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів