Обласні обранці Закарпаття опікуються вирішенням проблемних питань своїх виборців

Обласні обранці Закарпаття опікуються вирішенням проблемних питань своїх виборців
У сесійній залі Закарпатської облради її депутати під час першого пленарного засідання 12 сесії один за одним подавали свої запити, які стосувалися проблемних питань, що мають місце в житті нашого краю.

 

Так, Мікловш Товт порушив питання про співфінансування будівельних робіт за проектом «Поточний середній ремонт дороги загального користування місцевого значення С 070117 Батьово-Елеватор км 0+000 – 3+000 Закарпатської області» , а також стосовно сприяння водопостачальній організації ВП «Львівське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт  та експлуатації будівель і споруд» в отриманні рідкого хлору.

Василь Дем’янчук в усній формі звернувся стосовно результатів проведення перевірки за фактом виявлення 17 липня 2018 року зброї на стадіоні у с. Нересниця Тячівського району та посилення контролю за дотриманням правопорядку з метою недопущення подібних випадків.

Інгрід Туріс просила  виділити кошти із обласного бюджету для проведення ремонтних робіт із ліквідації тріщини чаші басейну у спорткомплексі ДЮСШ м. Мукачева та вивчити  питання законності будівництва міні-ГЕС на р. Латориця.

Усі запити направлено у відповідні інстанції для повного і об’єктивного розгляду. Про результати буде повідомлено депутатів у визначений законодавством термін.

Прес-служба Закарпатської облради

 

03 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів