Закарпатття: як поживає наш футбол?

Доводимо до вашої уваги комментарії тренера ФК"Закарпаття" Петра Кулика, після матчу з "Іллічівцем".

 

Петро Кушлик: - Ви бачила, що інтрига в грі тривала до кінця. ??ллічівець? ? це сильна команда. Яка недарма посіда? четверту сходинку у турнірній таблиці. Ми намагалися не дати їм вільно грати. Задля цього передивилися на касеті їх попередню зустріч з ?Арсеналом?, вивчили манеру їх гри. Намагалися не допустити те, що дозволили їм зробити кияни. В деякій мірі нам це вдалося, але не вистача? нам забивного футболіста. Претензій до хлопців не маю, адже боротьба йшла на кожному метрі поля.

Щодо домашніх справ, то команду готовити до гри з ??ллічівцем? було дуже важко. По- перше на стадіоні відключене електропостачання, нема? гарячої води. Це ? бардак. Нікому в області ця команда не потрібно, лише мені й Шуфричу. Я ще радий, що ми сьогодні не програли, бо мені було дуже важко заставити хлопців віддатися цій грі, коли вони після тренировки мокрі їдуть за 10 кілометрів для того щоб помитися. То вибачте, про що я можу говорити. Де ? місцева влада? Де ? керівники області? Куда Ви дивитеся люди добрі. В мене просто нема слів. Як можна до такого стану допустити інфраструктуру. Чому місцева влада не береже практично ?дину команду у вищій із західного регіона, щоб люди прийшли на футол і відпочили. Тому люди й не ходять, бо бачать, що ми одні і нікому не потрібні. Це просто-катастрофа. На стадіоні, жодне приміщення не опалю?ться. Ще, можливо, тут пробуду дві ігри і поїду. ?нфаркт тут отримати не хочу, а хлопцям скажу велике спасибі.

- А з мером міста, який постійно вруча? призи кращим футболістам ви мали розмову?
- Це моя робота, я повинен ходити? Я повинен готовити команду до гри, де таке може бути, щоб на запасному полі ноги можна було поламати. Невже не можна його привести в порядок, невже на це не можна знайти кошти? Я готовий свою нещасну зарплату віддати, щоб поле привести в нормальний стан. Доки таке може тривати, щоб влада ставила перепони клубу. Хай мене зрозуміють закарпатські люди, палкі шанувальники. Адже тут завжди була сильна команда, ма?те таких легенд як Василя Турянчика, Йожефа Бецу і багато інших. Стид і ганьба за це закарпатській області!

Авт. - не можу не погодитися з тренером ужгородців. Дуже б хотілося спитати пана Петруса Сергія - куди поділися гроші, які були виділені на реконструкцію стадіона?
Чому на стадіоні нема освітлення, підігріва?
Невже ?дина західна команда в вищій лізі, через байдуже відношення "нової" влади отрима? путівку в першу лігу?

http://www.zakarpatie.com.ua/index.php?action=open_news&id=894

 

06 листопада 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів