Весь асортимент обладнання для басейну в одному магазині

Весь асортимент обладнання для басейну в одному магазині
Мрієте про власний басейн? Щоб він став місцем оздоровлення, відпочинку або спортивних тренувань, необхідно подбати про безперебійне функціонування гідротехнічної споруди. Для цього необхідно придбати басейнове обладнання з високими експлуатаційними характеристиками, яке забезпечить належну якість води.

 

На українському ринку обладнання для басейнів пропонують різні постачальники і виробники. Воно буде відрізнятися за вартістю, комплектацією, технічними характеристиками і матеріалами виготовлення. Перш ніж зробити вибір і купити обладнання для гідротехнічної споруди, необхідно врахувати такі нюанси:

  1. тип штучної водойми (особливості конструкції, площа і об'єм чаші);

  2. рівень завантаження (режим експлуатації, число відпочивальників та ін.);

  3. специфіка розташування резервуара (умови монтажу, клімат, місцезнаходження та ін.).

Оптимальний варіант - все обладнання купувати в одному інтернет-магазині, який працює з перевіреними виробниками і може надати фірмові гарантії.

«Батискаф» - інтернет-магазин, де є все для басейнів

Інтернет-магазин «Батискаф» має 20-річний досвід на ринку проектування і будівництва басейнів. Харківська компанія співпрацює з відомими виробниками обладнання для гідротехнічних споруд. Тут можна не просто придбати товар, а домовитися про надання комплексу послуг (від будівництва резервуара «під ключ» до модернізації старого басейну). Інженерні рішення розробляються індивідуально, з урахуванням побажань клієнта і виділеного бюджету.

В електронному каталозі http://batiskaf.kh.ua/oborudovanie-dlya-bassejnov/ на сайті компанії «Батискаф» ви зможете знайти:

  • Пристрої для підготовки води. Це прилади для стерилізації та знезаражування, спеціалізовані препарати та ін.

  • Електроклапани, трансформатори і насоси, що призначаються для наповнення чаші басейну, рециркуляції води, енергопостачання різних систем.

  • Пристрої для очищення резервуарів (спеціалізовані пилососи), а також різні деталі для роботів-очисників.

  • Матеріали і конструктивні елементи - сходи, плівки, оздоблювальний камінь, будівельні суміші та ін.

  • Декоративні елементи та обладнання для розваг - гейзери, водоспади, генератори противотока, підсвічування та ін.

Додатково «Батискаф» може запропонувати обладнання для систем каналізації, водопостачання. Звертайтеся до досвідчених фахівців, вони підкажуть оптимальне рішення у вашому випадку. Інтернет-магазин працює з клієнтами з усієї України.

 

03 серпня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів