Перша домашня вікторія «Минаю»

Перша домашня вікторія «Минаю»
У третьому турі чемпіонату України з футболу в другій лізі «Минай» проводив перший матч у рідних стінах проти лідера – ФК «Чайка» (с.Петропалівська Борщагівка). Господарі прагнули порадувати своїх уболівальників, які вже заскучали за професійним футболом.

 

Адже після «Говерли», яка канула в Лету, Закарпаття практично два роки не має представництва у професійному футболі. На «Минай Арену» завітали понад тисяча вболівальників і підтримка в минайців «12-го гравця» була відчутною.

Тим не менш, незважаючи на перевагу господарів першими пропустили саме минайці. Через прикру помилку молодого оборонця «Минаю» Максима Минайленка, нападник «Чайки» Тименко вразив володіння кіпера господарів Дмитра Бабенка.

«Чайка» повністю сконцентрувалася на захисті своїх воріт, але часто гравці суперника фолили, і невдовзі, залишилися в меншості. Та гості все одно трималися й не давали можливості господарям реалізувати свою перевагу в голи. Лише на 78-й хвилині Анатолій Нурієв ударом зі штрафного зумів зрівняти рахунок, а інший забивний нападник «Миная» Роберт Гегедош на 90-й хвилині матчу робить переможний камбек для закарпатської команди – 2:1.

Тож після цієї перемоги «Минай» виборює 6 очок і піднімається на третю сходинку групи А другої ліги. Інші матчі туру завершилися з такими результатами: «Калуш» - «Нива» (Тернопіль) – 1:0; «Буковина» (Чернівці) – «Черкащина-Академія» (Черкаси) – 0:1; «Нива» (Вінниця) – «Верес» (Рівне) - 0:0; «Полісся» (Житомир) – «Поділля» (Хмельницький) – 0:0.

Турнірне становище: «Калуш», «Черкащина-Академія» - 7 очок; «Минай» - 6; «Полісся» - 5; «Чайка», «Поділля» - 4; «Буковина» - 3; «Нива» (Вінниця) – 2; «Верес», «Нива» (Тернопіль) – 1.

Наступний матч «Минай» проведе 12 серпня (неділя) на виїзді в Тернополі   проти місцевої «Ниви».

Семен МИХАЙЛИК

 

06 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів