Людина постраждала при обвалі стелі в приватному будинку в Ужгороді

Людина постраждала при обвалі стелі в приватному будинку в Ужгороді
Вибратися з-під завалів чоловікові пенсійного віку допомогли патрульні, яких викликали сусіди, які почули гуркіт обвалу.

 

На їх думку, до надзвичайної події могло спричинитися проведення ремонтних робіт. Постражалого забрала "швидка". На місці працювали і рятувальники, і поліція. Справжні причини обвалу встановлять слідчі.

Про це повідомляє власкор 112.ua Тетяна Лешко.

Як уточнили в Ужгородській міській раді, вчора в Ужгороді у приватному будинку на площі Шандора Петефі, 26, обвалилася стеля. Там, за попередньою інформацією, проживали мати із сином - жінка 1949 року народження, та чоловік - 1971-го. У момент обвалу стелі чоловік знаходився у будинку, його матері не було вдома.

Працівники ДСНС, які прибули на місце, викликали "швидку". Медики надали чоловіку допомогу та відвезли у лікарню, суттєвих ушкоджень, він, на щастя, не отримав. Із медзакладу чоловік утік додому.

Постраждалим запропонували тимчасово поселитися у Секторі обліку бездомних осіб Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування, вони погодилися і наразі знаходяться там. Їх повторно оглянуть лікарі, нададуть всю необхідну допомогу. Сьогодні ситуацію розглянуть на засіданні комісії.

 

06 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів