Концерт "Без обмежень" в Ужгороді наближається! Пропонуємо виграти квиточки!

Концерт "Без обмежень" в Ужгороді наближається! Пропонуємо виграти квиточки!
Гурт приїде в Ужгород в рамках літньої частини туру групи по 12 українським містах на підтримку альбому "Буду з тобою". В кожному місті виконавці грають кращі хіти на відкритих майданчиках – і це зовсім особливе відчуття, коли слухаєш артиста опен-ейр.

 

Хоча і з концертами в залах "Без Обмежень" теж усе чудово. Зимово-весняна частина турне складалася з 30 шоу, і продемонструвала, що гурт міцно тримається в українському шоубізі, кожного дня здобуваючи нових шанувальників.

Українці так полюбили "Без Обмежень", що команді довелось робити тур на біс – восени музиканти зроблять чергове коло країною, завітавши до 30 міст. Фінальним акордом шаленого концертного року стане їхній виступ у Палаці спорту 18 грудня.

Не прогавте кращий концерт цього сезону в Ужгороді, і хай ваше літо буде без обмежень!

Виступ пройде у чудовій атмосфері топ-рівня – організатори мають великий авторитет у сфері організації відпочинку, тож із цим сумнівів немає. Квитки можна придбати за посиланням: https://uzhgorod.karabas.com/

А для читачів uzhgorod.net.ua – ексклюзив! Вподобайте інфо про концерт «Без обмежень» у Фейсбук, поширте інформацію на своїй сторінці і за результатами розіграшу ви можете стати власником однієї із двох пар квиточків, які ми розігруємо на пісенний вечір в Ужгороді. Усе дуже просто – інформація буде повторюватися, відповідно, хто поширить її більшу кількість разів – збільшить свої шанси на виграш. Успіхів!    

uzhgorod.net.ua

 

06 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів